Треба реальні дії, – Покровський про обіцянку уряду створити робочі місця. ВІДЕО

2
4
Треба реальні дії,  – Покровський про обіцянку уряду створити робочі місця. ВІДЕО
Обласна влада має проаналізувати, які сектори економіки області та підприємства постраждали найбільше, і спрямувати туди фінансову допомогу.

Таку думку озвучив депутат Луцькради та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський. Про це інформує ІА Конкурент.



«Саме там насамперед треба запустити місцеву програму відновлення робочих місць. Керівництво області має особисто лобіювати таку допомогу перед урядом! Бо обіцянки Прем’єр-міністра створити 500 тисяч робочих місць за місяць – це лише порожні слова, а треба реальні дії», – переконаний Андрій Покровський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жителі Польщі заробляють гроші в своїй країні і за кордоном і вкладають в свою Батьківщину, а наша "еліта "нації , всі гроші ганяє в офшори , купує,тисячами дорогі годинники, шуби , машини і більше нічого. Полюбіть Україну, побудуйте тут на награбовані гроші тисячі переробних підприємств, а не везіть всю сировину і багацтва за кордон і буде все добре.
Відповісти
Уряд пообіцяв що типу зробить , а народ зробив вигляд що типу повірив
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні