Волинські правоохоронці знайшли безпілотники, якими переправляли контрабанду через кордон. ФОТО

1
4
Волинські правоохоронці знайшли безпілотники, якими переправляли контрабанду через кордон. ФОТО
Волинські правоохоронці виявили безпілотні літальні апарати якими, ймовірно, переміщували товари через державний кордон України.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У понеділок, 1 червня, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на виконання доручення прокурора, в рамках кримінального провадження працівниками оперативно-розшукових підрозділів Західного регіонального управління та Львівського прикордонного загону, за участі слідчого відділу Володимир-Волинського НП ГУНП у Волинській області проведено слідчі дії (обшуки) за адресами, де можуть зберігатися підакцизні товари та безпілотні літальні апарати якими, ймовірно, могли переміщуватися товари через державний кордон України.

В ході проведених слідчих дій, в одному з населених пунктів Львівської області виявлено 10 безпілотних літальних апаратів, якими, ймовірно, контрабандисти переправляли цигарки.

Наразі слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а на передовій їх не вистачає..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні