На Волині контрабандисти підняли на ноги протиповітряну оборону ЗСУ. ВІДЕО

0
2
На Волині контрабандисти підняли на ноги протиповітряну оборону ЗСУ. ВІДЕО
На Волині прикордонники затримали два безпілотники, якими намагалися переправити сигарети через кордон.

Військовослужбовці Луцького загону припинили чергову незаконну оборудку з переміщення сигарет. За інформацією здобутою оперативними співробітниками, приблизно опівночі прикордонний наряд зафіксував літальний апарат, що рухався вздовж українсько-польського кордону.



Прикордонники одразу про даний факт повідомили підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ, а також сповістили польських колег та організували пошукові заходи, повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Вже незабаром, за допомогою тепловізійного приладу спостереження, вдалося виявити літальний апарат, який знижувався. В ході пошуку за кількасот метрів від державного кордону було виявлено гексокоптер та 200 пачок сигарет, прикріплених до нього.



Пошукові заходи на цьому не припинилися і вже з настанням світанку прикордонникам вдалося знайти ще один «сигаретний борт». Цього разу у лісовому масиві було виявлено квадрокоптер та 500 пачок сигарет.

«Безпілотники» та тютюнові вироби доставлено до підрозділу. Наразі встановлюється коло причетних до незаконної діяльності осіб.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні