Волинь24 у жовтні читали майже 2,5 млн користувачів!

1
-1
Волинь24 у жовтні читали майже 2,5 млн користувачів!
Інформаційне агентство Волинські Новини, проаналізувало, які видання за останніх пів року були популярними серед волинян у місцевому медіа-просторі та кого читали найбільше.

Згідно з даними сервісу веб-аналітики Similar Web за квітень-вересень, найбільш рейтинговим виданням у регіоні є Волинські Новини.

У статистиці – список з 15 місцевих інтернет-видань: ІА Волинські Новини, Волинь24, ІА ВолиньPost, мережа Район.in.ua, сайт газети «Волинь-нова», ПідПрицілом, ІА Конкурент, Вісник, ВолиньІнфа, ВолиньUa, Перший, Таблоїд Волині, Т1, 12 канал, ВолиньОнлайн.

Кого найбільше читають

Відповідно до даних, лідером читацьких уподобань за пів року є ІА Волинські Новини. На другому та третьому місцях – ІА ВолиньPost та Волинь24.

Однак, у вересні істотно збільшило свій рейтинг видання Волинь24, вийшовши на друге місце і обійшовши ВолиньPost одразу на приблизно 200 000 відвідувачів за місяць: 1 млн 300 тисяч проти 1 млн 100 тис відповідно.

Загалом тенденція в багатьох місцевих виданнях співпадає, адже всі перебувають в одному медіапросторі, на одній території, де однакові інфоприводи.

Відзначимо, що стрімкий ріст відвідування сайту Волинь24 спостерігався і в другий місяць осені. За даними ресурсу Google Analytics Волинь24 у жовтні читали 2 млн 479 тисяч користувачів.



Намагатимемось і надалі бути актуальними та виправдовувати довіру читачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2.5 млн це напевно індивідуальних заходів на сайт. Я так думаю 80 000 щодня. А стосовно Волинської правди то не знаю хто її читає. Так чи інакше ми пишемо ці коментарі тут, а не на Волинські правді!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні