Депутатка Надточій розповіла, як зміниться шкільна освіта через чотири роки. ВІДЕО

0
-2
Депутатка Надточій розповіла, як зміниться шкільна освіта через чотири роки. ВІДЕО
Зараз батьки дуже активно цікавляться процесом реформування освіти.

Про це повідомила депутатка Луцької міської ради, представниця Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алла Надточій в ефірі телеканалу «Аверс», пише ІА Конкурент.



«До 2024 року ми маємо змінити всю структуру нашої освіти. Десь буде лише початкова ланка, десь будуть ліцеї, а десь – гімназії. Цей розподіл багатьох жителів турбує, вони хочуть це знати наперед і звертаються до Луцькради» , – пояснила Алла Надточій.

Адже психологічний фактор, коли дитина йде до школи, дуже важливий, – зауважила вона.

Нагадаємо: реформа освіти передбачає розподіл шкіл. Зокрема, загальноосвітніх шкіл практично не залишиться. Молодша, середня та старша школа навчатимуться окремо. Середня школа буде називатися гімназією, а старша – ліцеєм. Загальноосвітніми залишаться приватні школи, спортивні та мистецькі ліцеї. Закон ще допускає, що в гімназії зможуть навчатися школярі з 1 по 9 клас. Але не старшокласники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні