Волинські рятувальники вдосконалювали навички в екстремальних умовах. ВІДЕО

0
1
Волинські рятувальники вдосконалювали навички в екстремальних умовах. ВІДЕО
Сьогодні, 21 травня, співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волині провели тренувальні в умовах, максимально наближених до реальних.

Про це йдеться на сайті Управління ДСНС у Волинській області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обливався водою і кидався у вогонь: як волинський поліцейський рятував людей з пожежі в Рожищі.

Рятувальники міст Володимир-Волинського та Нововолинська, а також смт Стара Вижівка провели тренувальні заняття в димокамері з метою вдосконалення у рятувальників психологічної стійкості в екстремальних умовах, дій в умовах сильного задимлення.

Тренування відбулися в димокамері на території Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості в місті Нововолинську.

Рятувальники в засобах індивідуального захисту органів дихання відпрацювали комплекс вправ з пошуку й евакуації потерпілого із загазованого та задимленого середовища, а також виявлення осередку пожежі.

Важливу увагу приділили також повторенню усіх аспектів обслуговування засобів індивідуального захисту органів дихання, організації роботи ланки газодимозахисної служби в ситуаціях, характерних для ліквідації пожеж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні