--> На Волині п’ять машин рятувальників гасили пожежу в лісі. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п’ять машин рятувальників гасили пожежу в лісі. ФОТО, ВІДЕО

0
4
На Волині п’ять машин рятувальників гасили пожежу в лісі. ФОТО, ВІДЕО
28 травня у Маневицькому районі відбулись спільні тренування рятувальників та працівників лісового господарства з гасіння лісових пожеж.

За тактичним задумом, у лісовому масиві поблизу селища Маневичі виникла пожежа. Про загорання працівники лісового господарства дізналися із системи відеонагляду.

Про це розповіли в пресслужбі управління ДСНС Волині.

По прибуттю до місця імітованої події вогнеборці 13-ої державної пожежно-рятувальної частини спільно з лісівниками спочатку локалізували загорання, щоб не допустити подальшого поширення вогню углиб лісового масиву: осередок пожежі по периметру було оборано.

Під час гасіння учасники навчань відпрацювали різні методи та способи: від застосування первинних засобів пожежогасіння до залучення потужної пожежно-рятувальної техніки.

Загалом у тренуваннях взяли участь понад 20 рятувальників і працівників лісового господарства, задіяно 5 одиниць техніки.

Як зазначив заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації У ДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий, під час спільних тренувань вдалося відпрацювати порядок боротьби із лісовими пожежами на кожному етапі.

«Такі заходи украй важливі, адже упродовж літнього періоду проблема захисту лісів від пожеж набуває особливої гостроти», – наголосив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні