Обливався водою і кидався у вогонь: як волинський поліцейський рятував людей з пожежі в Рожищі. ВІДЕО

0
-5
Обливався водою і кидався у вогонь: як волинський поліцейський рятував людей з пожежі в Рожищі. ВІДЕО
Кидався у вогонь, обливався водою, заскакував у квартири, які палали, питав, де що лежить, щоб винести цілим і неушкодженим.

Усе це – про співбітника волинської поліції, старшого інспектора-чергового Ківерцівського відділу поліції, майора поліції, 39-річного Сергія Воробйова.

Саме він допомагав людям, які стали жертвами пожежі, що трапилась 18 травня в приміщенні колишнього гуртожитку в Рожищах.

Сергій того дня перебував на вихідному, удома, в Рожищах, як близько 14-ї години почув характерні звуки, ніби тріскають стіни, одразу вийшов, побачив дим і побіг туди.

Про це йдеться в сюжеті ІСTV.

Нагадаємо, без даху над головою залишилося 11 родин із міста Рожище. Їхній будинок ( колишнє приміщення гуртожитку) згорів. Налякані люди вибігали з домівок, виносили дітей та документи. Врятувати помешкання не вдалося, на місці дому залишилось згарище.

«У першу чергу я організував доставку води з сусідніх будинків, заходив у приміщення та допомагав людям винести цінні речі, одяг, дитячі іграшки. Згодом допомагав пожежникам гасити будинок», - розказує Сергій Воробйов.

Того дня пожежу вдалось ліквідувати через кілька годин після займання, ніхто не постраждав. Нині місцева влада вирішує, як допомогти 11 сім’ям, які залишились без даху над головою.

Сім’ї тимчасово прихистили родичі. Будь-яка підтримка і допомога не завадить людям. Вони втратили все.

Детальніше про це в сюжеті Катерини Курбанової для ІСTV.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні