Троє молодих волинських медиків отримали ключі від квартир

0
4
Троє молодих волинських медиків отримали ключі від квартир
Троє молодих лікарів комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» отримали ключі від службових квартир.

Про це йдеться на сайті міскради.

Власниками двох однокімнатних та однієї двокімнатної квартири загальною площею понад 120 кв.м стали завідувач акушерського відділення Ірина Ткачук, завідувач відділення амбулаторного гемодіалізу Марія Власюк і завідувач терапевтичного відділення Ігор Халимендик . До слова, останній житиме там зі своєю сім’єю.

Варто також зазначити, що службове житло для медичних працівників було придбано у березні-травні 2020 року за кошти місцевого бюджету, які передбаченні Програмою підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 року, затвердженої рішенням міської ради від 20.09.2019 № 34/7 та відповідно до Порядку надання службових жилих приміщень лікарям КП «Володимир-Волинське ТМО», який депутати міської ради затвердили на 37 сесії міської ради у лютому 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні