Коктейль для схуднення

0
-3
Коктейль для схуднення
Тим, хто вважає себе не дуже струнким, дієтологи радять снідати смачним коктейлем. Поживна суміш не лише допоможе позбутися обвислого живота, а й забезпечить бадьорий настрій протягом дня.

Напій надзвичайно корисний, адже містить багато вітамінів і мінералів, потрібних для гарного зростання волосся і прекрасного кольору обличчя. Крім того, допоможе налагодити обмін речовин, зміцнить імунітет і очистить кишківник.

Снідаючи таким коктейлем, ви забудете про закреп, ожиріння і «лінивий кишківник». Протягом місяця цілком реально позбутися до 2,5 кг зайвої ваги.

Для приготування коктейлю знадобиться: 5-7 шт. чорносливу, 2 ст. ложки вівсяних пластівців, 1 скл. кефіру або нежирного йогурту, 1 ст. ложка змеленого насіння льону, 1 ч. ложка какао-порошку.
Сніданок готують звечора. Чорнослив заливають 100 мл перевареної води на 10-15 хв. Проціджують (воду корисно випити) і нарізають смужками. Какао, льон і вівсянку вимішують в окремій мисці. Заливають кефіром, додають чорнослив і гарно вимішують. Суміш ставлять на ніч у холодильник. Зранку не доведеться клопотатися про поживний сніданок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні