--> Американка схудла на 54 кіло через боязнь втрати зубів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Американка схудла на 54 кіло через боязнь втрати зубів

0
-1
Американка схудла на 54 кіло через боязнь втрати зубів
Мешканка американського міста Х'юстон, штат Техас, яка важила 195 кілограмів почала бігати і за два роки схудла на 54 кілограми. А все через побоювання втрати зубів. Про це повідомляє видання Runner's World, пише ГолосUA.

У липні 2018 року Джессіка Марі Фуентес (Jessica Marie Fuentes), якій тоді було 25 років, впала і зламала зуб. Коли вона пішла до стоматолога, лікар сказав, що якщо американка не змінить раціон, то до 30 років залишиться взагалі без зубів.

На той момент вона важила 195 кілограмів. Стан здоров'я Фуентес погіршувався. До цього вона пробувала худнути. У 2015 році брат намагався долучити її до бігу. Навіть з вагою в 195 кілограмів жінці вдавалося пробігати п'ять кілометрів за дві години.




Проте, зайва вага поверталася до неї. Довгий час жінка не любила себе і заїдала неприємні емоції. Однак потім вона зрозуміла, що змінити спосіб життя зможе, тільки опанувавши себе.

У 2019 американка почала поступово худнути. Вона займалася бігом і працювала над своїм раціоном. Фуентес почала контролювати розмір порцій. Друг порадив їй кетодіету.

Через півтора року жінка відзначила поліпшення стану здоров'я. Вона вперше змогла носити жіночний одяг. Крім того, їй більше не доводилося просити додатковий ремінь у літаку.

Зараз американка важить 140 кілограмів, але її мета - досягти ваги в 79 кілограмів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні