--> Чоловік схуднув на 89 кг і дуже про це пошкодував | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік схуднув на 89 кг і дуже про це пошкодував

0
0
Чоловік схуднув на 89 кг і дуже про це пошкодував
За чотири роки чоловік схуднув зі 165 кілограмів до 76. Спочатку це додало йому впевненості, але потім і проблем. Чоловік засмутився, що тепер він став "непривабливим".

Про це пише Корреспондент.

Британець Джош Сміт схуд майже на 90 кілограмів і залишився незадоволений, оскільки шкіра на його тілі надто обвисла.

Під час подорожі в Амстердам чоловік виявив, що він і його приятель - "найтовстіші люди в місті". Після цієї мандрівки 26-річний Сміт вирішив скидати вагу. За чотири роки він схуднув зі 165 кілограмів до 76. Спочатку це додало йому впевненості. Однак пізніше він став помічати, що в міру зниження ваги шкіра на його тілі обвисає.

"Мої ноги виглядають як у 70-річного чоловіка. Я дивлюся на себе і думаю, навіщо я це зробив?" - розповів Сміт.

Тепер, за словами чоловіка, він відчуває себе "непривабливим" і соромиться знімати футболку на пляжі або переодягатися на людях.

Сміт вже витратив 10 тисяч фунтів стерлінгів на операцію, щоб позбутися зайвої шкіри на животі. Чоловік також збирає гроші на пластику інших частин тіла. За його словами, на це потрібно близько 20 тисяч фунтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні