На Волині пожежу біля озера гасили сім пожежно-рятувальних частин

0
-1
На Волині пожежу біля озера гасили сім пожежно-рятувальних частин
У Ківерцях займання на озері гасили сім пожежно-рятувальних частин.

Про це розповіли працівники Ківерцівського РВ ДСНС у Волинській області, пише "Район.Ківерці".

Нагадаємо, загоряння трави на озері Водокачка сталося близько 20:40 у неділю, 10 травня.

За словами надзвичайників, унаслідок пожежі вигоріло близько гектара території. Очерет загорівся через необережне поводження з вогнем. Винних встановити не вдалося. Під час пожежі людей на озері не було. Ліквідувати займання приїхав луцький пожежний автомобіль, ківерцівський пожежний автомобіль, і навіть місцеві жителі, які мешкають поблизу, взяли участь у гасінні. Загалом у ліквідації займання взяли участь одна Луцька пожежно-рятувальна частина, і шість ківерцівських.

На щастя, жодних матеріальних збитків мешканцям пожежа не завдала. Крім негативного впливу на здоров'я людей, горіння очерету на ківерцівському озері спричинило ще збиток держбюджету у розмірі 138 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні