На Волині діти підпалили очерет

0
-1
На Волині діти підпалили очерет
На Волині, у неділю, 9 лютого, рятувальники ліквідували 3 пожежі на відкритих територіях.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Зокрема у смт Маневичі працівники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини приборкали пожежу очерету на площі 0,01 га, що трапилася через дитячі пустощі з вогнем.

Біля села Бережці Любомльського району рятувальники 24-го Державного пожежно-рятувального поста загасили пожежу сухої трави та чагарників на площі 0,9 га, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Надвечір через необережність з вогнем невстановлених осіб горіла також суха трава на площі 3 га. Пожежа була подолана силами працівників 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони села Дубечне.

Також, за минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 2 застарілі боєприпаси часів минулих воєн, виявлених населенням у Старовижівському районі.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні