На Волині спіймали рибного браконьєра з сітками. ФОТО

0
4
На Волині спіймали рибного браконьєра з сітками. ФОТО
У неділю, 3 травня, Волинський рибоохоронний патруль провів спільний рейд з працівниками Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області на Мар’янівському водосховищі у смт Мар’янівка Горохівського району.

Незважаючи на те, що подібний рейд було проведено 1травня, рейдова група знову викрила грубе порушення Правил рибальства, інформує пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Близько шостої години виявлено порушника, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову, виготовленим із сіткоснастевих матеріалів, яке не передбачене Правилами рибальства. Порушник встиг виловити рибу: 24 екз. плітки та 20 екз. карася сріблястого. Завдано збитків у розмірі 2 380 грн.

На особу складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонене знаряддя вилучено.

Пізніше на тій самій водоймі викрито чотирьох громадян, які порушували правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також з чоловіками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення Правил рибальства у нерестовий період.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні