Волинянин незаконно торгував рибою

0
20
Волинянин незаконно торгував рибою
У період з 1 по 8 січня 2021 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 51 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Так, складено 43 протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та три – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів). Оформлено п’ять актів виявлення та вилучення безгосподарського майна, пише Волинь.

«За даний період на порушників накладено 2 312 грн штрафів. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 30 кг водних біоресурсів та 26 од. заборонених знарядь лову – за актами безгосподарського майна», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Третього лютого на Центральному ринку Шацька виявлено порушника, який реалізовував рибу плітка.

Для прикладу, з 5 по 7 лютого здійснено рибоохоронний рейд водними об’єктами Ковельського району Волинської області. Так, в ході рибоохоронної роботи на озерах Пісочне поблизу с. Любохини та оз. Домашнє, поблизу с. Кримно, виявлено 9 порушників Правил рибальства. Крім того, на оз. Біле поблизу с. Любохини виявлено 5 сітних знарядь лову. Складено безгосподарський акт, знаряддя лову вилучено.

Під час обстеження Ковельського водосховища у м. Ковель викрито чотири порушення правил рибальства. На громадян складено адмінпротоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції. Також з чоловіками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення рибальства у зимовий період.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні