У Луцьку дозволили торгувати кавою в час карантину: де і кому

0
-3
У Луцьку дозволили торгувати кавою в час карантину: де і кому
Сьогодні, під час позачергового засідання виконавчого комітету, ухвалили рішення “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.04.2020 №210-1 “Про додаткові невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території м. Луцька та населених пунктів Прилуцького старостинського округу на період дії карантину”. У Луцьку дозволили торгувати кавою на винос.

Про це повідомили на сайті Луцькради.

Так, відповідно до рішення, у Луцьку буде дозволено приготування та реалізацію на винос продукції, кавових та інших напоїв у закладах ресторанного господарства, торгівлі ( в тому числі розміщених у стаціонарних тимчасових спорудах) з використанням захисних екранів між продавцем і покупцем із плівки або пластику, за умови доставки товару продавцем за межі закладу або передачі через обладнане торгівельне віконце.

Нагадаємо, Луцькрада не дозволила працювати ринкам в умовах карантину, але дозволила працювати сільськогосподарським ярмаркам.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку дозволили роботу деяких об'єктів.

При цьому використання кавових автоматів та самостійне приготування кави відвідувачами залишається забороненим. Наголошується також, що рішення не скасовує правил торгівлі алкогольними напоями у місті Луцьку та заборони їх продажу опісля 22.00 год.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні