У Ковелі представили нового керівника лікарні

1
7
У Ковелі представили нового керівника лікарні
Сьогодні, 24 квітня, у Ковельському МТМО міський голова Олег Кіндер представив трудовому колективу медзакладу нового керівника Валентина Вітра.

Про це інформують на сайті Ковельської міськради.

Міський голова зазначив, що зважаючи на рішення конкурсної комісії, він підписав розпорядження про призначення генеральним директором Комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Валентина Вітра терміном на п’ять років.

Нагадаємо, на участь у конкурсі на посаду керівника Ковельського МТМО було два претендентиВалентин Вітер та Світлана Гаврилюк.

Конкурсна комісія визнала переможцем Валентина Вітра. Однак колектив медичного об’єднання був не задоволений таким результатом, позаяк пітримував Світлану Гаврилюк. Медики хотіли навіть вийти на віче.

"Сьогодення ставить перед нами чимало викликів. Важливо, що тепер у вашого підприємства є керівник. Зараз кожен з вас має докласти чимало зусиль, аби лікарня розвивалась, щоб усі напрацювання, які є, мали продовження. Це дуже важка праця, що передбачає професіоналізм, самовіддачу, вимогливість до себе і до своїх підлеглих", – мовив міський голова Ковеля, представляючи нового керівника МТМО.

Валентин Вітер подякував за довіру і, звертаючись до колективу, сказав, що сподівається на їхню підтримку і розуміння.

"Перед нами зараз чимало непростих задач — це пандемія, яка кардинально змінила наше життя, впровадження другого етапу медичної реформи. Для мене важливо, щоб усім працювалось комфортно, була мотивація для роботи. І наш заклад надавав якісну медичну допомогу”, – промовив він.

Довідково:

Вітер Валентин Степанович народився 4 вересня 1973 року у Луцьку. Закінчив Тернопільську державну медичну академію імені Горбачевського. У Тернопільській академії народного господарства здобув кваліфікацію магістра з адміністративного менеджменту. 2010-2014 роки – аспірантура, Тернопільський державний медичний інститут імені Горбачевського. У 2015 році захистив дисертаційну роботу та отримав вчену ступінь – кандидат медичних наук.

Працював фельдшером у Волинському протитуберкульозному диспансері, лікарем-хірургом у Волинській обласній клінічній лікарні, заступником головного лікаря Луцької міської поліклініки №1, заступником головного державного санітарного лікаря Волинської області, заступником головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції.

З грудня 2010 року – заступник голови Волинської обласної ради. У 2014 році обраний її головою.

Згодом був викладачем у Луцькому базовому медичному коледжі. З 2018 року — заступник начальника управління — начальник відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації.

З дружиною виховують доньку та сина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читаєш- ніби нормальна кар’єра, а по факту був скрізь- а толку не було ніде.Тримайтесь Ковель чани.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні