Колектив Ковельської лікарні збирає віче через призначення Вітра керівником медзакладу

1
-5
Колектив Ковельської лікарні збирає віче через призначення Вітра керівником медзакладу
Колектив Ковельського МТМО збирається сьогодні вийти на віче через призначення керівником медичного закладу Валентина Вітра.

Мітинг запланований на 11 годину, 21 квітня.

Про це повідомляють у фейсбуці на сторінці медичного об’єднання.

Нагадаємо, на участь у конкурсі на посаду керівника Ковельського МТМО було два претендентиВалентин Вітер та Світлана Гаврилюк.

Конкурсна комісія на зайняття посади керівника КНП Ковельського МТМО визнала переможцем Валентина Вітра. Комісія не підтримала кандидатуру колективу Світлану Гаврилюк (яка нині займає посаду головного лікаря пологового будинку).

Колектив медичного об’єднання не задоволений таким результатом конкурсу, позаяк пітримував Гаврилюк Світлану Володимирівну, і саме її працівники лікарні хотів бачити керівником. Відтак медики повідомили, що зберуться сьогодні на віче.

Тим часом адміністрація Ковельського МТМО закликала колектив не робити цього, мовляв це не правомірно, зважаючи на епідемію коронавірусу.

"Коронавірус продовжує ширитися по всій Україні та на Ковельщині зокрема. Станом на 21 квітня на лікуванні в Ковельському МТМО перебуває 11 пацієнтів з Covid-19, в тому числі 2 дітей. Будь-які зібрання та віче сьогодні не правомірні, бо це загроза розповсюдження захворювання, а відповідно загроза здоров’ю та життю жителям м.Ковеля та Ковельського району та збільшення кількості смертей", – зазначили на сторінці медичного об’єднання, аби попередити віче.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітер лише може труїти щурів у санстанції. Тому й люди незадоволені. У Ковелі є хороші лікарі, класні спеціалісти, а Вітер - просто сірий чиновник. Сіра лінива конячка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні