Як спекти смачну рульку

0
1
Як спекти смачну рульку
Свиняча рулька, запечена зі спеціями в духовці, – відмінний варіант святкової страви. Ця частина свинячої туші дуже багата на унікальні желювальні речовини, які потрібні для правильної роботи наших суглобів, містить велику кількість вітаміну В12, заліза й цинку.

Рулька свиняча, 2 морквини, 4 зубці часнику, 50 г меду, 2 корінці селери, стручок перцю чилі, 2 цибулини, мелений чорний перець і паприка, 50 мл олії, 1 ч. ложка суміші французьких трав.

Рульку перед приготуванням треба ретельно пошкрябати гострим ножем і добре промити під проточною водою. Спочатку її відварюють протягом двох годин у пересоленій воді зі спеціями.

Гурмани зазначають, що страва виходить дуже смачною, якщо відварити її в темному пиві. М'ясо дістати з бульйону й охолодити. Тим часом приготувати соус – у невеликій мисочці змішати мед і олію, додати подрібнені цибулю й часник, дрібно порізаний перець чилі, спеції і трохи крупної солі.

Форму для запікання вистелити фольгою, викласти на неї рульку і змастити підготовленим соусом. М'ясо загортати у фольгу нема потреби, це роблять тільки тоді, коли рульку попередньо не відварили.

Запікати м’ясо в розігрітій духовці за 200°С близько півгодини, поки не з'явиться золотава скоринка. За бажанням рульку можна перевернути й запекти з іншого боку. Подають м'ясо, порізавши на порційні шматки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні