Злодії вкрали 600 л ексклюзивного пива, що «дозрівало» на дні океану

0
-1
Злодії вкрали 600 л ексклюзивного пива, що «дозрівало» на дні океану
Злодії вкрали 600 л пива, що дозрівало на місці затопленого корабля. Вони підняли пиво з морського дна біля берегів Аргентини.

У листопаді 2020-го три місцевих пивоварні сховали пиво біля затопленого рибальського корабля. Вони думали, це буде безпечно, бо судно лежало за 5 км від берегів міста Мар-де-Плата, на глибині 20 м. Про це пише gazeta.ua.

Але, коли минулого тижня поплили за бочками, знайшли схованку порожньою. Замість бочок був порожній металевий каркас. Один із пивоварів сказав, що злодії зруйнували його мрії про пиво з дна океану.

Пиво обмеженого випуску мало бути змішане з іншим перед розливом в пляшки і продажем. Виручка мала надійти до місцевого "Державного музею природних наук Лоренцо Скалья".

Карлос Бреллес, 52 роки, який володіє місцевою школою підводного плавання і брав участь у першому зануренні в листопаді 2020-го, зізнався, що заплакав, дізнавшись про злочин.

"Думаю, за цим стояли 2-3 особи. Вони прибули до затопленого судна, пірнули на 20 метрів, і витягли бочки, в яких дозрівало пиво. Мрії про пиво з дна океану розбиті. Вони не тільки вкрали бочки, але надії бізнесменів і найманих працівників, у яких був і так невдалий рік. Вкрали можливість зібрати гроші, які допомогли б профінансувати Музей природних наук", - каже Бреллес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні