--> Пиво можна не тільки пити: топ крутих лайфхаків з пінним напоєм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пиво можна не тільки пити: топ крутих лайфхаків з пінним напоєм

1
Пиво можна не тільки пити: топ крутих лайфхаків з пінним напоєм
Якщо після вечірки у вас вдома залишилося недопите пиво, не поспішайте виливати його.

Адже пиво – це не лише смачний алкогольний напій, а й дуже корисна у косметології та господарстві речовина. Gazeta.ua представляє вашій увазі кілька крутих лайфхаків щодо використання цього напою.

Відполірує ваші меблі

Якщо у вас не було під рукою спеціального засобу для полірування меблів, не поспішайте бігти в магазин побутової хімії. Адже для цього можна використовувати пиво. Змішайте пиво з олією в пропорції 1:1, намочіть цією рідиною м'яку ганчірку протріть ваші меблі.

Можна обійтися і без рослинної олії, але ефект буде слабшим. Тепер, якщо ви проллєте пиво на стіл у гостях, можете сказати, що збиралися відполірувати меблі.

Видалить плями та навіть іржу

Якщо ви пролили на килим вино, чай чи каву, не засмучуйтесь. Трохи світлого пива допоможе вам позбутися плям. Використовуйте його разом із звичайним засобом для виведення плям для килимів.

Щодо видалення іржі, то рясно змочіть ганчірку пивом і покладіть її на уражену ділянку. Вуглекислота, що міститься в пиві, розчинить іржу. Через годину приберіть ганчірку і насолоджуйтеся результатом.

Почистить ваші золоті прикраси

Всі золоті прикраси з часом брудняться і темніють. Зануріть ваші кільця, ланцюжки та сережки у келих з пивом, і вони зникнуть стануть набагато чистішими та світлішими.

Вам залишиться тільки протерти їх сухою ганчірочкою.

Косметика для волосся і не тільки

Цей лайфхак, напевно, буде цікавішим для дівчат. Якщо ви хочете трохи освітлити своє волосся, спробуйте використати для цього пиво.

Намочіть ваше волосся пивом і посидьте трохи під променями сонця. У результаті ваше волосся стане світлішим і навіть трохи блищатиме. Головне, не забути потім помити голову.

Пиво також зміцнює структуру волосся і навіть позбавляє від лупи. Можете використовувати його в якості ополіскувача, розбавивши водою, а можна зробити маску, додавши в пиво мед і яєчний жовток.

Маринад

Існують десятки та навіть сотні різних кулінарних страв, де застосовується пиво. Спробуйте використати цей напій як маринад для шашлику. Замочіть м'ясо на 2–6 годин у пивному маринаді, і воно вийде досить м'яким та дуже смачним.

Зміцнить ваші нігті

Трохи підігрійте пиво в неглибокій мисці, опустіть у цю ванночку руки на 10-15 хвилин. Якщо шкіра занадто суха, додайте пару крапель теплої рослинної олії.

Удобрення грунту

Припиняйте виливати недопите пиво в раковину та починайте виливати у горщики з квітами. Пивні дріжджі дуже корисні для росту рослин. Подвійна користь.

Ваш організм буде радий, що ви не випили зайву пляшку пива, а ваші кімнатні рослини навіть подякують вам за це. У переносному, звичайно, сенсі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
недопите вчора пиво піде на ура на похмілля
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні