Що кажуть у Волинській ОДА про лікарку Духневич, в якої був коронавірус

2
14
Що кажуть у Волинській ОДА про лікарку Духневич, в якої був коронавірус
Розповіли, які заходи планує проводити Управління охорони здоров’я Волинської ОДА щодо директорки луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, яка першою з медиків інфікувалася коронавірусом.

Про це стало відомо у середу, 15 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Начальник управління охорони здоров’я відповів на запитання журналістів, які заходи планує вживати обласне управління охорони здоров’я щодо директорки Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, яка першою з медиків захворіла на коронавірус.

«Там проводилося епідрозслідування, яким займався також наш лабораторний центр і органи поліції. Я не бачу потреби в якихось особливих заходах ще додаткових», – сказав Ігор Ващенюк.

Нагадаємо, першою на коронавірус в Луцькій міській клінічній лікарні захворіла очільниця медзакладу Лариса Духневич.

Перший її тест показав негативний результат, тож кілька днів лікарка провела у реанімації міської лікарні. Після підтведження її діагнозу посадовицю перевели до інфекційної лікарні, а медиків, які з нею працювали, ізолювали. Згодом їхні аналізи не показали інфекції.

Оприлюднила вона цю інформацію вже після того, як про її хворобу говорило все місто і наростало суспільне збурення. За власним зізнанням, відчувши недомагання, пані Духневич лягла до реанімаційного відділення міської ("своєї") лікарні і пролежала там три дні, лише 25 березня перевелася до інфекційної лікарні, до якої мала б звернутися із самого початку.

Говорили, що головний лікар повернулася з приватної поїздки з-за кордону і замість того, аби побути належний термін у самоізоляції, пішла на роботу.

Сама ж медик заперечувала цей факт і висловлювала припущення, що заразитися вона могла, оглядаючи хворого з підозрою на коронавірус.Однак інформації про цього хворого в офіційній звітності даних про нього не було.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волонтер вимагає звіту про стан справ у Луцькій клінічній лікарні
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не робіть з людей дурнів.
Відповісти
Та розкажіть нарешті правду. Не крутіть світом. Скільки можна дурити той бідний люд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні