У директора Луцької міської лікарні виявили коронавірус

18
-8
У директора Луцької міської лікарні виявили коронавірус
Директорка Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич підтвердила, що захворіла на коронавірус.

Про це вона розповіла у коментарі «Першому».

«Так, мені дійсно кілька днів тому поставили діагноз «коронавірус». До речі, чутки про те, що я приїхала з хворобою з-за кордону — цілковита неправда. За кордоном не була. Скоріш усього, інфікувалася, коли вела огляд одного з пацієнтів, який нещодавно повернувся з-за кордону. Наразі ця людина в самоізоляції під наглядом.

У перший же день, коли у мене піднялася температура, я залишилася вдома, на самоізоляції. Тоді ж мені зробили експрес-тест на коронавірус. Він виявився негативним.

Через тиждень мені погіршало. Госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню. В окрему палату, щоб не контактувати з іншмими хворими, з обмеженим доступом персоналу. Діагностували пневмонію. Повторно зробили тест на грип і коронавірус. Коронавірус підтвердився.

Тоді мене — у середу, 25 березня — перевели на лікування у Волинську обласну інфекційну лікарню. Тобто у міській лікарні я пробула неповних три дні.

Під час лікування дотримувалися усіх санітарно-гігієнічних норм і обмежень. Усіх осіб, які зі мною контактували — а це п'ятеро людей — відправили на карантин, вони — під наглядом.

Усе під контролем, ситуація контролюється санепідеміологами.

Усім, хто допомагає у цей складний час — вдячна за допомогу і підтримку», – розповіла Лариса Духневич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шото я ніпаняла. Звориз у Волинській області двоє. Вона і семирічна дитина, то кого ж вона лікувала і від кого заразилася, якщо за кордоном не була? Невже пані Ларисаїздила у Чернівці чи до Києва, щоб оглянути того загадкового пацієнта? Хтосб нас дурить чи не так?
Відповісти
В семирічної дівчинки вірус не підтверджений. Є результати Київської лабораторії. Тобто на Волині офіційно один хворий. Питання де підцепила остається відкритим.
Відповісти
Поважаю, що сама все розповіла.
Відповісти
Не поважаю, бо "розповіла" коли вже усе місто знало."Призналася" через 12 днів, як кажуть, натяк зрозуміла після третього копняка в зад.
Відповісти
Тепер слідчому хай розповість про свій "професійний" подвиг...
Відповісти
Одужуйте Лариса Петрівна!!!!!
Відповісти
Директор веде пацієнта?! Вона підпрацьовує? Лікарів не вистачає? А може щось інше?
Відповісти
Вона працює у дві зміни. В першу як директорка, в другу як лікарка. Але в обидві зміни не працює як спеціаліст, бо такі помилки навіть інтерни не допускають...
Відповісти
Хватить лапшу вішати.Всі знають звідки вона приїхала, а тепер ще скількох заразила.Це пряма кримінальна відповідальність!Хай виздоровлює, а потім в суд.
Відповісти
А той шо га самоізоляції виходить теж хворий.Чому його немає в статистиці?Чому замовчуємо?
Відповісти
Але й фантазерка... Ну, що ж поробиш... треба ж якось виплутуватися з цієї неоднозначної ситуації...
Тим більше, що всю область за кілька днів своїми шурами-мурами на ноги підняли.
Здоров'я всім, кого встигла заразити!!!
Відповісти
якщо Духневич з 16.03 на лікарняному, то коли оглядала носія вірусу? як живеться йому на самоізоляції понад два тижні?
і як простим лучанам потрарити на огляд до головного лікаря?
Відповісти
зауважте, це типу другий випадок у місті хибних результатів експрес-тесту.
Відповісти
"Еліті..."Де,як,коли ніхто вам не скаже-радянський союз діє і надалі.Який сором.А рятівник волинян що мовчить,в бункері звязку немає.Понавибирали-тіштеся і чекайте чуда,якого не буде...
Відповісти
Дай Боже швидкого одужання цій людині. Але в кожному разі ці люди - духневичі, мартиняки і їм подібні - продовжують думати, що вони найрозумніші і найхитріші, і що можна "челядь" дурити", як вони це завжди робили і живуть за цими стандартами. А тим часом світ помінявся і в епоху існування соціальних мереж брехати людям уже не можна, бо брехня вилізе наружу моментально. Світ став прозорим і кожен з нас насправді живе у скляному приміщенні, якщо він цього і не помічає або наразі не усвідомлює. Особливо неприємно вразило те, що "ВолиньПост" сором'язливо приховав коменти під матеріалом про Духневич. Теж мені "журналюги"!
Відповісти
Директорка особисто оглянула хворого, який сам підозрював на що захворів. А пані директорка аж такий фаховий лікар та керівник, що і сама захворіла і колег зі своєю лікарнею могла вивести з ладу. Це посадовий злочин. В умовах карантину як лікарка та керівник вона проявила себе бездарно.
Відповісти
Ну як же! Цей хворий - безхатько, директорка проявила гуманізм вищої кляси, і особисто оглянула хворого, не вельми турбуючись про власне здоров'я. Розумію, що гумор мій чорний і може й недоречний, але обурює те, що такі "директорки" є насправді безпробудними совками і вже нічого їх не виправить, навіть загроза власному життю.
Відповісти
Тепер хай попробує посидіти на своєму приймальному відділенні 2 години поки лікар не прийде,поки не пошлють назад додом за паспортом, дадуть список медикаментів і пошлють по аптекам де не буде всіх медикаментів і черги ще на пів години...Поки буде сидіти-ше прибиральниця 3 рази підніме НОГИ ПІДНІМИ....Може дойде шо порядки міняти треба ))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні