Розповіли про стан 16-річної дівчини, в яку стріляв невідомий у Луцьку. ВІДЕО

1
10
Розповіли про стан 16-річної дівчини, в яку стріляв невідомий у Луцьку. ВІДЕО
16-річна лучанка, у яку 8 квітня увечері невідомі стріляли, після операції і вилучення кулі почувається задовільно.

Про це розповів лікар-хірург Ігор Дородних, передає "Суспільне Волині".

Нагадаємо, інцидент трапився у будинку по вулиці Кравчука, 26 в Луцьку. Дівчина стояла на балконі на 8-му поверсі, коли у неї поцілили невідомі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку підстрелили дівчину: лікар, правоохоронці і сусідка розказали подробиці. ВІДЕО

Неповнолітню із пораненням плеча доставили до обласної дитячої лікарні в стані середньої важкості, каже меддиректор установи. Операцію вона перенесла без ускладнень.

"Після дообстеження було виявлено стороннє тіло в м’яких тканинах. Найімовірніше, це куля від пневморушниці. Стороннє тіло, куля, видалено, стан відповідає післяопераційному періоду", - розповів медик.

У поліції за фактом поранення дитини відкрили справу.

Речник ГУ Нацполіції у Волинській області Олег Плазовський прокоментував: "Мова йде про хуліганство. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини даного інциденту і заходи на встановлення особи, причетної до вчинення даного кримінального правопорушення".

Якщо стрілка вдасться знайти, каже Олег Плазовський, йому загрожує до 7 років тюрми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біса два знайдете, поки сама постраждала бандюганів не попросить. Менти шукати не будуть це треба дати завдання агентурі, обійти всі помешкання, провести розвідопити сусідів та взяти пояснення у можливих свідків трагедії. Все проаналізувати. Добре, що куля не в око попала. Могла залишитися інвалідом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні