Ймовірно, це витівки сусіда: подробиці стрілянини у дитину в Луцьку, – ЗМІ

0
0
Ймовірно, це витівки сусіда: подробиці стрілянини у дитину в Луцьку, – ЗМІ
У ЗМІ повідомили подробиці стрілянини у дівчину в Луцьку.

Про це поідомляє "Під Прицілом" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, на розі вулиць Кравчука та Воїнів Інтернаціоналістів від пострілу з пневматичної зброї постраждала 16-річна дівчина.

Повідомляють, що на 8 поверсі дев'ятиповерхового будинку дитина розмовляла по телефону, коли у неї був здійснений постріл.

Родичі постраждалої та сусіди неодноразово повідомляли про такі витівки неадекватного сусуда. Багато мешканців будинків поруч скаржились на те, що у них пошкодженні металопластикові конструкції, а саме дірки від куль.

Ймовірно, що і цього разу, невідомий розважався зі зброєю та влучив у дівчину.

Як відомо, спочатку лікарі вважали, що кулі у тілі дівчини немає, але згодом вияснилось, що куля застрягла у плечі неповнолітньої. Сьогодні, 9 квітня, буде проводитись хірургічне втручання.

Найбільш ймовірніше, у сусідньому будинку проживає неадекват, котрий придбав пневматичну зброю з оптикою, яку дуже легко можна купити у будь-якому спеціалізованому магазині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні