--> У будинках мікрорайону Луцька встановлюють індивідуальні теплові пункти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У будинках мікрорайону Луцька встановлюють індивідуальні теплові пункти

0
-2
У будинках мікрорайону Луцька встановлюють індивідуальні теплові пункти
У рамках реалізації спільного проєкту Луцької міської ради, ДКП "Луцьктепло" та ЄБРР "Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Луцька" у житлових будинках Завокзального мікрорайону встановлюють індивідуальні теплові пункти.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла.

Усього в рамках проєкту передбачено встановлення більше 200 ІТП у багатоквартирних будинках Луцька.

А нині ДКП «Луцьктепло» та італійська компанія "AMARC DHS", яка є підрядником, виконують роботи із закупівлі, монтажу, випробування, введення в експлуатацію 247 простих і 7 повних індивідуальних теплових пунктів (ІТП) у Завокзальному мікрорайоні міста,

Напередодні із мешканцями житлових будинків Завокзального мікрорайону відбулися зустрічі задля отримання від них згоди на проведення будівельно-монтажних робіт зі встановлення ІТП в житлових будинках.

Підприємство отримало 91 заяву на встановлення ІТП, 2 звернення про відмову від встановлення системи автоматичного регулювання подачі теплоносія в житлових будинках (просп. Відродження, 28, вул. Кравчука, 18). Згідно поданих заяв ДКП «Луцьктепло» безплатно підготувало та передало Підряднику 63 зразки технічних умов на встановлення ІТП.

На 25 об’єктах підрядник (із залученням субпідрядної організації) вже виконав підготовчі роботи з облаштування приміщень теплових пунктів.

Заводом підрядника закуплено комплектуючі на виготовлення перших 80 теплових підстанцій, 25 теплових підстанцій вже повністю змонтовано, випробувано та підготовлено до відправки на будівельні майданчики.

Готується проєктно-кошторисна документація для перших 20 об’єктів. Замовник і Підрядник спільно погодили позиції щодо здійснення поставок обладнання в Луцьк, сформували план закупівель для безмитного ввезення обладнання з-за кордону. Роботи виконуються згідно графіка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні