На іномарці по безплатні антисептики: волинський активіст розповів про вірус нахабності

0
-3
На іномарці по безплатні антисептики: волинський активіст розповів про вірус нахабності
П'ятий день, як ГО "КРОНА" у Луцьку виготовляє та розповсюджує антисептик для лучан, які дійсно не можуть знайти, чи дозволити собі купити його. Однак окремі лучани замість вдячності проявляють нахабність.

Про це пише громадський активіст Михайло Бабенчук у фейсбуці. Нагадаємо, він разом із колегами налагодили виготовлення у Луцьку антисептиків і безплатну роздачу всім, хто потребує. Антисептиками забезпечили кілька громадських організацій.

"Зараз придбати елементарні засоби захисту в умовах пантемії в нашій країні нереально, їх або нема, або ціни настільки спекулятивні, що стає страшно. Держава вкотре показала свою неспроможність захистити своїх громадян, тому ми робимо те, що робимо", – пише Михайло Бабенчук.

За його словами за ці дні вже роздано близько 800 флаконів з антисептиком.

"Дійсно важливо і приємно відчувати себе корисним для суспільства в такий час. Телефони обриваються, фейсбук, месенджер забитий повідомленнями, люди пішки добираються до нас з найвіддаленіших районів міста аби отримати антисептик. Все здається нормально: люди потребують, біда в країні, ми намагаємось хоч якось допомогти.

Але коли тобі пишуть навіть не привітавшись "де забрати антисептик", "3 шт." і т.д., або ще краще коли виносиш 2 пляшечки реально дефіцитного засобу, а пані яка приїхала на не найдешевшій іномарці заявляє: "Не сміши мене, оце і все? Давай ще", відпадає будь-яке бажання продовжувати щось робити", – висловлює обурення чоловік.

"Коронавірус ми обов'язково здолаємо, а от як здолати вірус нахабності і хохляцтва – не знаю! Певен справжніх українців більше, тому продовжуємо працювати", – зазначив пан Михайло.

На відео громадський авктивіст Ігор Алєксєєв розповідає, як забезпечують малозабезпечених антисептиками у Луцьку.



Громадська організація "Крона" розповіла про необхідність в гліцерині, спирті, тарі та перекису водню для виготовлення антисептику. Їм не вистачає ресурсів, адже потреби серед лучан колосальні. Тож будуть вдячні якщо хтось допоможе інгредієнтами чи тарою.

Для матеріальної допомоги номер банківської картки - 4731 2196 1447 6988(Приват Банк).

Просять обов'язково вказувати прізвище та ім'я відправника, та цільове призначення - "благодійний внесок".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні