У ванні знайшли тіла 23-річного чоловіка та його дівчини

0
0
У ванні знайшли тіла 23-річного чоловіка та його дівчини
В Ужгороді в одній із квартир на просп. Свободи знайшли мертвими 23-річного чоловіка та його 22-річну кохану. Обоє лежали у ванні.

Жінка, яка здавала квартиру молодій парі, зателефонувала в поліцію і повідомила, що орендарі не виходять на зв'язок. І вона не може зайти в квартиру, бо зачинено з середини. Востаннє вони виходили на зв'язок 24 березня, повідомляє "ПЕРШИЙ.com.ua".

Інформацію підтвердила речниця ГУНП у Закарпатській області Ганна Дан.

"Там виявили тіло двох людей. Хлопець і дівчина. Ознак насильницької смерті немає, попередньо не виявлено. Однак, у рамках кримінального провадження вже призначена судово-медична експертиза, яка власне і надасть вже конкретні відповіді і причини смерті", - розповіла Ганна Дан.

Пара проживала в будинку останній місяць, приїхали в Ужгород із Чопа. За інформацією джерела, жінка – старший офіцер Чопського прикордонного загону, чоловік немісцевий.

Зазначається також, що у ванні з тілами виявили фен, увімкнений у розетку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні