До України повернулись понад 80 тисяч громадян, – МЗС

1
-3
До України повернулись понад 80 тисяч громадян, – МЗС
Станом на 20:00 середи, 25 березня, до України повернулися 82 804 громадян.

Про це йдеться на сторінці "Коронавірус у світі - оперативно від МЗС України" у фейсбуці.

160 осіб перебувають на карантині за кордоном, з них найбільше – в Польщі (106). Лікування від коронавірусу за кордоном проходять 20 людей, найбільше в Німеччині (5) та Домініканській Республіці (4).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз ви мене «замінусуєте», але скажу так: ЗАВЖДИ(!) в розмовах з заробітчанами чув таку фразу «А ШШО я матиму в Україні? От у НАС в Пльщі[Італії, Німеччині) я за місяць маю, як тут за пів-року!» А як півень в ср@ку дзьобнув - то доапають в ненависну їм Україну, аж тапки злітають. Якщо ти такий забезпечений в такій цивілізованій країні - то сиди там і какай вірусним лайном в їхню каналізацію. А на сьогодні через цих зрадників/запроданців маємо обмеження а правах і свободах громадян України, котрі незважаючи на «системи», «схеми» і т.д. - створили тут для себе і своіх працівників робочі місця, сплачували податки в державу, а наразі держава мусить піклуватися лікувнням україноненависників за гроші українців. Нашого перевізника, якому ані податків, ані комуналки, ані зарплати працівникам ніхто не відміняв - за перевезення пасажира - штрафи 17\34 тисячі, а потенційному переноснику зарази - літак/потяг/лікареньку, щоб захистити його запроданську дупу. Тому ніхто не має права засуджувати санжарців за їх позицію проти карантинних запроданців. Єдине виключення з цих категорій - студенти, що поїхали здобувати освіту для подальшої роботи в Україні. Решта - бомжі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні