Паралімпіаду-2020 перенесли через поширення коронавірусу

0
2
Паралімпіаду-2020 перенесли через поширення коронавірусу
Паралімпіаду-2020 перенесли на 2021 рік через поширення COVID-19.

Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

“Президент Міжнародного паралімпійського комітету Ендрю Парсонс підтримав рішення про перенесення Ігор у Токіо 2020 до 2021 року, заявивши, що це єдиний логічний варіант. Після тижневих спекуляцій та посилення критики у зв'язку із затримкою повідомлення про перенесення, президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах та прем'єр-міністр Японії Сінцо Абе домовилися, що захід буде перенесено на не пізніше літа 2021 року", - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що Паралімпійські ігри в Токіо 2020 повинні були проходити з 25 серпня до 6 вересня.

"Відкладення Паралімпійських ігор у Токіо 2020 внаслідок глобального спалаху COVID-19 - це абсолютно правильна річ. Здоров'я та добробут людського життя завжди повинні бути нашим пріоритетом під час занять спортом. Будь-яка подія під час цієї пандемії просто неможлива” - сказав Ендрю Парсонс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні