Наступні Олімпійські ігри можуть пройти в Україні

3
7
Наступні Олімпійські ігри можуть пройти в Україні
У Києві пройшла зустріч Президент України Володимир Зеленський та президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха. Під час якої відзначили видатні результати українських спортсменів. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Президент України подякував Томасу Баху за довготривалу підтримку українського спорту, та повідомив його про те, що Україна має намір стати господарем зимових Олімпійських ігор. З цього приводу планують провести діалог з Міжнародним олімпійським комітетом та направити делегацію до штаб-квартири МОК у Лозанні.

Представник МОК дану ініціативу привітав, адже в України є чудові спортивні традиції. Крім того, він побачив надзвичайно вражаючу презентацію сучасної спортивної інфраструктури країни.

Україна завжди була опорою олімпійського руху, і Томас Бах привітав довгострокову спортивну стратегію держави, щодо залучення населення та отримання користі від цінностей спорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну хіба ж багатий народ не може дозволити собі олімпійські ігри ?
Відповісти
наступні олімпійські ігри 2024 року пройлуть в Парижі.Не пишіть дурні...
Відповісти
Владні суки забули гасло : Хліба і видовищ!! І дають тільки видовища.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні