У Луцьку через коронавірус скасували чергову сесію міськради

0
-11
У Луцьку через коронавірус скасували чергову сесію міськради
У Луцьку через карантин перенесли пленарне засідання сесії міської ради. Пленарне засідання 74-ї сесії міської ради відбудеться після закінчення карантину

Про це йдеться в розпорядженні в. о. міського голови Григорія Пустовіта "Про проведення пленарного засідання 74-ї сесії міської ради" від 20 березня на сайті міськради.

"Пленарне засідання 74-ї сесії міської ради, призначене на 25 березня 2020 року, провести після закінчення карантину, відповідно до окремого розпорядження міського голови».

У разі необхідності вирішення питань, пов’язаних з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), будуть скликані позачергові сесії міської ради", – йдеться в документі.

Нагадаємо, у виконавчих органах Луцької міської ради з 19 березня до особливого розпорядження оголосили карантинний режим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькій міськраді через карантин зупинили проведення конкурсів на посади

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні