На сесію Луцької райради прийшли працівники ТЦК

6
На сесію Луцької райради прийшли працівники ТЦК
У Луцькій районній раді у п'ятницю, 22 грудня, не відбулося засідання сесії, адже не прийшла достатня кількість депутатів. Однак до них вспіли завітати працівники ТЦК.

Про це пише Суспільне.

У Луцькій районній раді 22 грудня не відбулося засідання сесії, адже із 48-ми діючих обранців громади присутніми були 26 депутатів. Попри це до зали засідань прийшли представники центру комплектування та соціальної підтримки із повістками. Начальник відділення військового обліку Юрій Тонконоженко зазначив, що їхні дії є цілком законними.

"Наразі ми виконуємо свої службові обов'язки по оповіщенню військовозобов'язаних, які перебувають у нас на обліку. Законом не передбачено, де ми можемо вручати і оповіщати військовозобов'язаних", – зазначив працівник ТЦК та СП.

Скільки повісток вручили депутатам у ТЦК не розголошують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це ж законно не прийти на роботу бо там роздають повістки, да? А пересічному громадянину так можна, не з'явитися на роботу бо там ТЦК?????? Ви дійсно людей за бидло маєте, скажіть???
Відповісти
Всі тварини рівні але деякі рівнині за інших
Відповісти
А по нічних клюбах слабо?
Відповісти
А чому б їм не завітати до Верховної ради?
Відповісти
Показуха
Відповісти
Гра на публіку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні