Супермаркетам рекомендують встановити екрани між продавцем та покупцями

1
3
Супермаркетам рекомендують встановити екрани між продавцем та покупцями
Супермаркетам рекомендують встановити бар’єри між покупцем та продавцем у вигляді екранів задля запобігання коронавірусній інфекції.

Про це розповів лікар-епідеміолог, начальник ГУ Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан в ексклюзивному інтерв’ю УНН в рамках проекту "Зберігайте спокій!".

"Порада єдина – захиститися якимось бар’єром. Бар’єр у нас може бути маска, може бути екран, який зараз ми будемо рекомендувати робити всім супермаркетам, екрани від відвідувачів. Це продавець-покупець, ці екрани запроваджені у великому транспорті – автобусах, тролейбусах. Ці екрани запроваджені вже майже 10 років в аптечній мережі", - сказав Рубан.

За його словами, такий екран захищає саме від повітряно-крапельної передачі інфекції. Також він зазначив, що у Китаї довели необхідність переходити на безконтактне вітання.

"Передача даної інфекції через руки – є найбільша доказова база. Інфекція гине при обробці дезінфектором, 20-30 секунд обробки рук після миття даним дизрозчином призводить до корисних ефектів", - наголосив лікар-епідеміолог.

Також він додав, що варто дотримуватися правил респіраторної гігієни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть ті, які на Укрпошту поприбирали..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні