У Берліні наказали закрити бари і пивнухи

0
-4
У Берліні наказали закрити бари і пивнухи
У Берліні поліція ввечері в суботу, 14 березня, закривала заклади, де продають спиртне, через термінову вказівку влади в рамках боротьби з поширенням коронавірусу SARS-CoV-2.

Раніше передбачалося зробити це лише з 17 березня. У столичних районах Нойкельн і Веддинг поліцейські обходили бар за баром з вимогою припинити роботу, передає УНН із посиланням на DW.

Як повідомляється в поліцейському мікроблозі Twitter, люди ставляться з розумінням до “виконання приписів”. В іншому твіті зазначається, що “розпорядження щодо стримування коронавірусу у Берліні зовсім свіжі і для їх поширення потрібен час”, а “якщо подекуди ще відкриті пивнухи і бари і т.д. — це не привід робити екстрений виклик” поліції.

Ці заклади в німецькій столиці залишаться закритими як мінімум до 19 квітня, проте ресторанам дозволено продовжити роботу. Також будуть закриті кінотеатри, фітнес-центри, спортивні комплекси, середні школи і дитячі сади. Заборонені всі публічні заходи з кількістю учасників понад 50 осіб.

Як заявили в управлінні Сенату з охорони здоров’я, кількість підтверджених випадків зараження коронавірусною інфекцією в Берліні досягла 263 випадків, причому 42 з них припадають на один клуб.

Видання зазначає, що німецький бундесвер надасть необхідну допомогу в боротьбі з коронавірусом. Це пообіцяла міністр оборони ФРН Аннегрет Крамп-Карренбауер.

“На всіх рівнях ми ведемо планування таким чином, що змогли б закрити всі критичні області”, — заявила вона в інтерв’ю виданню Welt am Sonntag, вказавши, що передбачається задіяти і резервістів. За словами міністра, в самому бундесвері налічується 18 підтверджених випадків зараження коронавірусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні