Випив горілки і вирішив проїхатись: на Волині п'яний чоловік злетів із мотоцикла

0
5
Випив горілки і вирішив проїхатись: на Волині п'яний чоловік злетів із мотоцикла
У Ковелі п'яний чоловік не впорався з керування і злетів із мотоцикла.

Про це повідомляє «Район.Ковель».

Поліцейські склали протокол на 42-річного мешканця села Рокитниця Ковельського району, який 3 лютого цього року о 17.20 годині в своєму селі керував мотоциклом «ІЖ», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив алкотестер.

Правопорушник в суді пояснив, що взагалі не має посвідчення водія, ніколи не навчався водінню, живе в селі, на життя заробляє, обробляючи землю та збираючи ягоди, має на утриманні неповнолітню дитину. З його слів, того дня він випив сто грам горілки, побачив як сусід ремонтує комусь мотоцикл та попросив проїхатись. Сів та намагався зробити коло біля воріт, але через невміння їхати відразу впав. В цей момент під’їхали працівники поліції та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Усі вимоги поліції виконав. Поліцейські також склали кілька документів, але він їх не підписував, тому що не розуміється на них. Просив суд пробачити його.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк визнала мешканця Рокитниці винним, але звільнила його від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого, обмежитись щодо нього усним зауваженням, а провадження у справі закрила.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні