Судили 18-річну волинянку за «п’яну» аварію

1
0
Судили 18-річну волинянку за «п’яну» аварію
Інцидент трапився в ніч з 8 на 9 березня у центрі Ковеля. Тоді 18-річна мешканка міста за кермом «Citroen C4» в’їхала в металеву опору пам’ятки архітектури, де розташована Галерея мистецтв.

Внаслідок аварії автомобіль отримав значні пошкодження, - повідомляє «Ковель media».

На місце ДТП прибули патрульні, які задокументували, що водійка була у нетверезому стані та більше того – не мала водійського посвідчення.

Правоохоронці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

У судовому засіданні винуватиця аварії визнала свою провину.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував її на 10 200 гривень, при цьому не позбавив права керування транспортними засобами, оскільки його дівчина не має.

Фото: Патрульної поліції Волинської області.
Теги: ковель, суд, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за керування транспортним засобом без відповідних на це прав теж несе за собою штрафні санкції! Щось я про такий штраф у статті не прочитав!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні