На Донеччині під час пиятики чоловік зарубав свою співмешканку

0
-3
На Донеччині під час пиятики чоловік зарубав свою співмешканку
На Донеччині під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіком і жінкою виникла сварка, внаслідок чого чоловік зарубав свою співмешканку сокирою.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Під процесуальним керівництвом Нікольського відділу Волноваської місцевої прокуратури спрямовано до суду кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбиство) КК України стосовно мешканця села Бойове Нікольського району", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник разом зі своєю співмешканкою розпивали вдома спиртні напої. Під час застілля між ними виникла сварка, у ході якої чоловік завдав жінці кілька ударів руками і ногами, після чого вдарив по голові сокирою.

Від отриманої черепно-мозкової травми потерпіла померла на місці.

На теперішній час досудове розслідування завершено та до суду направлено обвинувальний акт для прийняття законного рішення.
Теги: злочин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні