Рівнянка замовила кілеру вбивство колишнього. ФОТО

0
-3
Рівнянка замовила кілеру вбивство колишнього. ФОТО
На Рівненщині жінка замовила кілера, аби той вбив її колишнього чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що мешканка Рівного підшуковує серед представників місцевих кримінальних кіл виконавця для здійснення вбивства. Жертвою мав стати колишній чоловік зловмисниці – приватний підприємець із Хмельниччини.

У випадку його смерті жінка зберегла б чималі статки, оскільки його майно відійшло б зловмисниці. За злочин вона пропонувала заплатити $4.5 тисячі.

Співробітники СБУ здійснили інсценування вбивства підприємця. А для надання доказів «ліквідації жертви» було відзнято постановочне відео. Затримали замовницю у Рівному поряд з її помешканням під час передачі «кілеру» грошей.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 14, п. 6 та 11 ч. 2 ст. 115 (підготовка до замовного вбивства з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 15 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні