Священник найняв кілера, щоб вбити хлопця своєї доньки

0
Священник найняв кілера, щоб вбити хлопця своєї доньки
У Каліфорнії розгортається справжня драма. Священник заплатив кілеру 40 тисяч доларів, аби той вбив хлопця його доньки. Користувачі мережі пригадали культовий фільм "Батько нареченої" й наголосили, що тепер можна зняти римейк-трилер.

Про це пише 24 канал.

Трагічна історія відбулася у Ріверсайді. Місцеві жителі були шоковані, коли священника Самуеля Пасільяса раптом заарештували.

Деталі сімейної драми
Історія стала ще жахливішою, коли люди дізналися, що Пасільяс найняв кілера, аби той вбив хлопця його доньки. Трагедія мало не сталася у жовтні 2023 року.

Хлопець сам звернувся до правоохоронців й заявив, що у нього декілька разів вистрілили.

"Дорослий чоловік, який став жертвою, заявив, що їхав вулицею, коли поряд з ним зупинився інший автомобіль. З цього авто було відкрито вогонь, і в нього декілька разів вистрелили", – мовиться у повідомленні.

На щастя, постріли не були смертельні. Хлопець сам прийшов до лікарні. Тим часом правоохоронці вирушили на місце злочину й виявили там сліди стрілянини.

Згодом слідство встановило, що розправу замовив Пасільяс. Він заплатив кілеру майже 40 тисяч доларів. Найманий вбивця декілька тижнів стежив за хлопцем. Одного з ймовірних кілерів вже теж затримали. Наразі і він, і Пасільяс перебувають у в'язниці. Сума застави становить мільйон доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні