В «Укрзалізниці» запровадили послугу доставки багажу

0
-1
В «Укрзалізниці» запровадили послугу доставки багажу
“Укрзалізниця” запроваджує в пілотному режимі в трьох поїздах нову послугу для пасажирів − доставку ручної поклажі до/з поїзда.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Згідно з повідомленням, наразі надання послуги здійснюватиметься на вокзалах Київ-Пасажирський, Дніпро, Львів, Харків-Пасажирський та у поїздах № 79/80 Дніпро − Київ − Дніпро, № 92/91 Львів − Київ −Львів, № 63/64 Харків − Київ − Харків.

у компанії розповіли, що користуватися новими послугами зможе будь-хто, але особливо корисними вони будуть для сімей з дітьми, людей похилого віку, які подорожують самостійно, а також для людей з інвалідністю.

Як зазначається, пасажирам пропонуватиметься доставка ручної поклажі з вокзалу до вокзалу або адресна − від дверей до дверей. Замовлення адресної доставки передбачає, що кур’єр сам забере поклажу та доставить за кінцевою адресою. Вартість послуги становитиме 200 грн, якщо доставка здійснюватиметься від вокзалу до вокзалу, та 350 грн, якщо від дверей до дверей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні