На залізничному переїзді авто з людьми потрапило під потяг: загинула сім'я

1
На залізничному переїзді авто з людьми потрапило під потяг: загинула сім'я
У Чернігівській області сьогодні, 12 липня, легковий автомобіль потрапив під потяг. Попередньо, внаслідок катастрофи загинули чоловік, жінка і дитина. Ще одна дитина поранена.

Про це повідомила «Укрзалізниця» у Telegram.

Як зазначається, водій автомобіля знехтував правилами дорожнього руху. Він виїхав на залізничний переїзд попри заборонні світлові та звукові сигнали. У результаті автівка зіштовхнулася з приміським поїздом, що прямував за маршрутом Чернігів – Ніжин.

Аварія трапилась на перегоні Муравійка – Б. Олійника.

За попередньою інформацією, внаслідок інциденту смертельно травмовано чоловіка, жінку і дитину, які їхали в автомобілі. Ще одну дитину, яка теж була в автівці, забрала «швидка».

За даними «Укрзалізниці», світлова та звукова сигналізація на переїзді працювали справно. На місці інциденту працює поліція. Через аварію можливі затримки поїздів цього напрямку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І коли вже ви поставите шипи йолопам куотрі нехтують шлагбаумами. Як у європі опустився шлагбаум піднялися шипи протизупинні і все або балька піднялася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні