У поїзді пасажир чіплявся до жінки, а провідник відмовився пересадити її в купе до дівчат

2
У поїзді пасажир чіплявся до жінки, а провідник відмовився пересадити її в купе до дівчат
Пасажирка “Укрзалізниці” Євгенія Карпюк заявила, що до неї чіплявся сусід по купе в потязі Львів-Київ.

Про це пише ТСН.

За її словами, пасажир поводив себе неадекватно і робив натяки сексуального характеру. Євгенія стверджує, що звернулася до провідника, але він відмовив пересадити її в інше купе до жінок. В “Укрзалізниці” тепер проводять службове розслідування.

Мешканка Київської області розповіла про інцидент на своїй сторінці в Інстаграм. Євгенія пояснила, що 8 червня сіла на потяг до Києва у Хмельницькому, у її купе вже спав чоловік. Інші місця були вільні.

Пасажир заявив, що він полковник у відставці
“Він прокидається і говорить: “О, бог послав мені жіночку. Можна вас потім поцілувати? … Ви така маньяческая …” – стверджує пасажирка.

За її словами, тоді вона взяла свої речі і відповіла, що зараз йде до провідника, а потім викличе поліцію. Пасажир заявив, що вона може нікуди не йти, адже він сам “полковник у відставці”.

“Коли я почала горлопанити, що зараз, у ті часи, коли стільки нормальних чоловіків, хлопців молодих, кожен день гинуть на фронті, ось такі в вишиванці собі дозволяють вести такі розмови. Він сказав, що він кіборг, стояв за аеропорт рік і тому має право. Потім, коли він вже ходив і розбудив весь вагон, він сказав: “А що мені треба було робити? Я прокинувся, а вона лежить як расщепенка”, – каже Євгенія.



Провідник обурився, що жінка пересіла без дозволу
Жінка стверджує, що одразу звернулася до провідника. Утім, він не відреагував належним чином.

“Коли я підійшла до нього і сказала, що в мене в купе неадекватний чоловік з натяками сексуального характеру, і попросила мене кудись пересадити, він відмовив. Потім, коли мене прихистили дівчатки з сусіднього купе, він підійшов і вимагав здати йому постільну білизну за дві години до мого прибуття. Я взагалі не зрозуміла, чому я повинна була це робити за дві години до Києва. А потім він зайшов до нас в купе, де були тільки дівчатка і сказав: “Скоро таких кіборгів з війни повернеться дуже багато, і у них у всіх кукухою буде не все гаразд, і такі ситуації будуть траплятися на кожному кроці”, – стверджує пасажирка.



Євгенія зазначила, що провідник запропонував пересадити її до іншого купе, в якому також їхав один чоловік, тому це не вирішувало ситуацію. Водночас в вагоні ще були вільні місця. Пасажирка каже, що збиралася стояти в коридорі 4,5 години, які залишилося їхати до Києва.

“Троє дівчат мене просто врятували, пустили до себе в купе. Єдині люди, які відреагували в вагоні. Їхала частково на чужому ліжку, частково на своїй валізі”, – розповіла пасажирка.

Пасажира зі Львова впізнали в Мережі
Після інциденту жінка звернулася зі скаргою до “Укрзалізниці”. Вона вважає, що провідника мають покарати.

“І я не кажу, що провідник винен, а чоловік ні. Просто, на жаль, у нас в країні поки що не реально притягнути до відповідальності тільки за пропозицію “поцілувати”. Треба дочекатися, коли тебе згвалтують або поб’ють”, – пояснює Євгенія.

Чоловіка, який чіплявся в вагоні, впізнали підписники Євгенії в Інстаграм. Жінка зазначила, що пасажир їхав зі Львова до Києва без жодних речей.

“Він зі Львова. Навіть район, де живе, знаємо. У Львові він себе теж поводить неадекватно. Дуже сподіваюсь, що його впізнали і його родичі також”, – каже пасажирка.



В “Укрзалізниці” розпочали службове розслідування
Євгенія розповідає, що з нею зв’язалися працівники “Укрзалізниці”, повідомили, що зареєстрували скаргу і розберуться у ситуації. Їй також пояснили, що провідник після будь-якого звернення зобов’язаний змінити пасажиру купе, вагон або, якщо все забите, надати своє місце.

У пресслужбі компанії відповіли ТСН.ua, що знають про інцидент, за даним фактом розпочали службове розслідування. Наразі в “Укрзалізниці” встановлюють всі обставини. Щодо алгоритму дій провідника у такій ситуації кажуть, що він або вона мають обов’язково пересадити пасажирку. Якщо ситуація складна – викликати поліцію на найближчу станцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будьяке міліційне бидло завжди показує лице не тільки нової поліції а також старої гвардії тому що ми всі знаємо що при поновлкннні поліції цих упирів ніхто незвільняв
Відповісти
будьяке міліційне бидло завжди показує лице не тільки нової поліції а також старої гвардії тому що ми всі знаємо що при поновлкннні поліції цих упирів ніхто незвільняв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні