У Раді будуть позбавлятися від «кнопкодавів» новим способом

1
-1
У Раді будуть позбавлятися від «кнопкодавів» новим способом
Верховна Рада України може розглянути законопроект про дострокове зняття повноважень з депутата, якщо суд встановить факт “кнопкодавства”.

Про це повідомляє «Newsmakers».

Згідно з інформацією, законопроект може бути розглянутий на третій сесії, яка розпочнеться 4 лютого 2020 року.
Документ законопроекту № 1027 передбачає достроково припиняти повноваження нардепа, згідно зі статтею 81 Конституції України.

Крім “кнопкодавство”, депутата можуть позбавити мандату за його відсутність на пленарних засіданнях ВР або парламентського комітету, в який він вхожий, в разі відсутності протягом однієї сесії. А також поєднання мандата з іншими видами діяльності, які порушують його зобов’язання і вимоги. Якщо протягом дванадцяти днів така діяльність не усунуто − це може стати причиною позбавити нардепа його повноважень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це як,посадять суддів біля кожного депутата щоб вони визначали було кнопкодавство чи ні?Маячня сивої кобили!Є відеофіксація кнопкодавства і кнопкодава і досить, здав мандат і "гуляй вася"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні