--> Луцьке сімейне кафе подарувало відвідувачці найновіший айфон. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьке сімейне кафе подарувало відвідувачці найновіший айфон. ФОТО. ВІДЕО

0
-5
Луцьке сімейне кафе подарувало відвідувачці найновіший айфон. ФОТО. ВІДЕО
Лучанка Тетяна Регешук, яка взяла участь у розіграші призів від сімейного кафе «Fat Cat», отримала суперприз – новенький айфон-11 («грін»).

Вручив подарунок переможниці розіграшу у середу, 22 січня, власник закладу Володимир Пащенко.

Нагадаємо, у ресторані в сімейному стилі «Fat Cat», що в Луцьку на вулиці Кравчука, 13, в неділю, 19 січня, відбувся розіграш призів серед гостей закладу.

Учасниками розіграшу стали всі, хто відвідав сімейне кафе і посмакував тут страви на суму від 299 гривень. Їм дарували сертифікати на вечерю у «Fat Cat», на СПА-процедури у готельно-ресторанному комплексі «Patio di Fiori» на суми 300, 500, 1000 гривень. Один з учасників став володарем м’якої іграшки – товстого рожевого кота.

Найдорожчий приз – новенький айфон-11. Він дістався Тетяні Регешук, аспірантці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Вручаючи подарунок, Володимир Пащенко попросив нову власницю айфона розповісти, як вона взяла участь у розіграші, чи не пов’язана вона якимсь чином із власниками чи працівниками «Fat Cat». Аби в гостей закладу не виникло ані найменших сумнівів, що все відбувалося чесно.

Тетяна Регешук зізналася, що все вирішив його величність випадок. Одного дня друг запросив її на вечерю у «Fat Cat». «Я нікуди не хотіла того дня йти. Однак погодилась. Повечеряли. А коли вже розрахувались, офіціант запропонував написати на чекові свій номер телефону й ім’я, аби він взяв участь у розіграші», – розповіла відвідувачка. Вона так і зробила.

Про те, що Тетяна виграла айфон, вона дізналася з інстаграм-сторінки закладу, позаяк уже стежила за нею.

Тетяна Регешук родом із села Старосілля Маневицького району. Живе в Луцьку вже 9 років, аспірантка факультету філології і журналістики СНУ, пише вірші, була у Китаї, нині вивчає китайську мову.

Як розповіла відвідувачка, вона не вперше у «Fat Cat». Заходила сюди, коли заклад працював під брендом «Patio di Fiori», навіть одного разу ночувала тут в готелі, коли ще не була лучанкою.

Тетяні подобається в кафе чимало страв, любить тут пити цитрусовий чай, смакувати салат «Нісуаз».

Щодо айфона, то не можна сказати, що це була її мрія. Але виграшу зраділа. Її айфон-6 хоч не старий, однак дуже погано тримає заряд батарея. А з різних модифікацій айфону-11, як зізналася Тетяна, їй найбільше подобається саме «грін». Отакий збіг.

Насамкінець Тетяна Регешук зазначила: «Хочу засвідчити, що всі розіграші в цьому закладі реальні, правдиві, чесні. Тому рекомендую брати в них участь і не сумніватись».




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні