У луцькому сімейному кафе гість виграв найновіший айфон. ФОТО. ВІДЕО

0
-3
У луцькому сімейному кафе гість виграв найновіший айфон. ФОТО. ВІДЕО
У ресторані в сімейному стилі «Fat Cat», що в Луцьку на вулиці Кравчука, 13, відбувся розіграш призів серед гостей закладу.

Учасниками розіграшу стали всі, хто відвідав сімейне кафе і посмакував тут страви на суму від 299 гривень. Їм дарували сертифікати на вечерю у «Fat Cat», на СПА-процедури у готельно-ресторанному комплексі «Patio di Fiori» на суми 300, 500, 1000 гривень. Один з учасників став володарем м’якої іграшки – товстого рожевого кота.

Найдорожчий приз – новенький айфон-11. Кому він дістався, дивіться на відео.

Шоу-програма, вінцем якої став розіграш призів, відбулася в сімейному кафе «Fat Cat» на свято Водохреща, в неділю, 19 січня.

Нагадаємо, нове сімейне кафе на вулиці Кравчука, 13 під назвою «Fat Cat» («Товстий кіт») працює в Луцьку з 4 грудня. Це, по суті, реновація відомого ресторану «Patio di Fiori», добре знаного волинянами і багатьма гостями Луцька.

Півтора місяця тут уважно вивчали запити гостей, вносили корективи, і тепер, можна сказати, заклад уже здобув своїх постійних відвідувачів.

Про те, що він став популярним, свідчить хоча б кількість чеків, які взяли участь у розіграші призів. До речі, кожен учасник мав змогу залишити для розіграшу необмежену кількість чеків, аби збільшити свої шанси. І дехто цим скористався.

В кожному разі, не програв ніхто. Смачні страви сімейного ресторану, ввічливе, доброзичливе обслуговування подарували лучанам і гостям міста чимало приємних емоцій.

А завсідники закладу завітали у «Fat Cat» у неділю, 20 січня, аби на власні очі побачити, як відбуватиметься розіграш призів.

Ведучий Микита Чибар увесь вечір сипав жартами, проводив із гостями конкурси, одним з яких було: вгадати, як звуть того чи іншого кота – героя художнього чи анімаційного фільму.

Разом гості згадували 2019-й рік, події, якими він запам’ятався, ділилися враженнями від перебування у закладі, частувалися смачними стравами.

І ось вона: кульмінація. Дівчинка Софійка дістає із величезної прозорої вази один за одним чек, зачитує разом із ведучим ім’я і телефон переможця чергового лоту.

Пощастило одній із гостей, яка прийшла на вечерю, взяла участь у розіграші й дістала сертифікат на ще один візит.

Усі імена переможців буде оприлюднено на фейсбук-сторінці закладу, також у мережі «Інстаграм».

Проте уже зараз читачі інтернет-видання «Волинь24» можуть дізнатися, хто ж виграв суперприз – новенький айфон-11.

Дивіться відео.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні