Стали відомі деталі аварії на волинській трасі. ФОТО

0
1
Стали відомі деталі аварії на волинській трасі. ФОТО
17-го січня на автошляху Н-22 між Володимиром-Волинським і Луцьком на повороті до села Яковичі трапилася ДТП, у результаті якої постраждав голова Війницької ОТГ Сергій Вербицький.

Як раніше повідомили у поліції, Тойота Кемрі в’їхала у пікап Мітсубіші, який стояв на повороті при виїзді з Якович і в цей час підбирав пасажира, - пише Буг.

Зі слів пасажирів Тойоти, зранку на автошляху був щільний туман, а на дорозі ожеледиця. Автомобіль перед поворотом почало заносити.

Тойота влетіла у пікап від чого той відкинуло. Він у свою чергу зачепив голову Війницької ОТГ, що сідав у авто.

У Тойоті було четверо чоловіків. Водії двох автівок і пасажири Тойоти залишилися неушкодженими.

Як розповіли БУГу, усі без виключення учасники ДТП були в тверезому стані. Чоловіки з Тойоти пройшли освідування у Володимир-Волинському ТМО.

Родичі Сергій Вербицького повідомили журналістам, що станом на 18:00 17-го січня голова ОТГ все ще перебуває в реанімаційному відділенні Володимир-Волинської лікарні. У чоловіка струс мозку, перебитий ніс та гематоми. Переломів немає.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області, за кермом Тойоти Кемрі перебував не правоохоронець. Кермував автомобілем 25-річний водій, який не має відношення до роботи в правоохоронних органах.

Водію Кемрі загрожує адмінпротокол за стеттею 124 КУпАП. Чоловік пообіцяв оплатити лікування постраждалого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні