--> Правоохоронець не збивав голову ОТГ на Волині, – поліція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Правоохоронець не збивав голову ОТГ на Волині, – поліція

0
9
Правоохоронець не збивав голову ОТГ на Волині, – поліція
У поліції стверджують, що за кермом авто, яке збило голову Війницької ОТГ у Володимирі, був не правоохоронець.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, ДТП трапилася у п'ятницю, 17 січня, поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району. Автомобіль Toyota Camry під керуванням 25-річного жителя цього ж району зіткнувся з автомобілем Mitsubishi L200, який здійснював висадку пасажирів.

Внаслідок аварії постраждав голова Війницької ОТГ Сергій Вербицький. Наразі він перебуває в реанімації Володимир-Волинської лікарні в стані середньої важкості. Життю чоловіка нічого не загрожує.

"Сьогодні, 17 січня, одне із місцевих Інтернет-видань оприлюднило інформацію про те, що начебто за кермом автомобіля Toyota Camry», який вранці цього ж дня на автодорозі поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi L200», перебував 25-річний правоохоронець. Ця інформація неправдива та не відповідає дійсності.

Поліцейські встановили, що за кермом, вказаного транспортного засобу, перебував 25-річний житель одного із населених пунктів Володимир-Волинського району. Особа не має жодного стосунку до роботи в правоохоронних органах", – зазначають у поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні