Скандал у Луцьку: на міську раду відкрили кримінал за знесені зупинки і ліквідацію ринку. ФОТО

13
1
Скандал у Луцьку: на міську раду відкрили кримінал за знесені зупинки і ліквідацію ринку. ФОТО
На представників Луцької міської ради відкрили кримінал за те, що вони, зловживаючи службовим становищем, ліквідували зупинки біля Центрального ринку.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці "Європейський Центральний ринок".

У дописі пишуть про те, що прокурору Волинської області Тарасу Безрукому направили заяву із підписами підприємців Центрального ринку та жителів Луцька і прилеглих сіл. У відповідь прийшло повідомлення із витягом з ЄРДР за 02.01.2020:

«Відкрити кримінальне провадження по статті 364 Ч. 2 КК України 2001, щодо службових осіб Луцької міської ради, які зловживаючи своїм становищем, ліквідували Центральний ринок у м. Луцьку та дві зупинки громадського транспорту», – йдеться в документі.

Кримінальне провадження передане на досудове розслідування у Головне управління Національної поліції у Волинській області.

"Так що, надіємось на незалежне і чесне слідство. Наразі, чекаємо хороших новин. Дякуємо лучанам за підтримку і за підписи на захист ринку", – пишуть адміністратори спільноти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
провадження ще не доказ злочину.
Відповісти
побачимо , що з цього вийде??
Відповісти
Відразу прєзіку і петицію звільнити і посадити недієздатну владу разом з муципалами
Відповісти
Давно пора цю помийку закрити.
Відповісти
Помийниця-то твоя морда продажна!
Відповісти
якщо в мене в будинку брудно -то я брибираю або роблю ремонт . Зносити будинок із-за цього мені в голову не приходило .
Відповісти
Центральний (Старий) ринок, це ракова пухлина на тілі міста. Збіговисько нечисті, не Українців та не чесних бариг-спекулянтів. Мешканці, які справді люблять своє місто, мене підтримають. Це звалище нечистот, давно пора прибрати. А псевдопідприємці, тільки перешкоджають місту дихати вільно!
Відповісти
Пустоголового і недолугого на нари за зраду лучан
Відповісти
молодці !!!!!
Відповісти
Як вже за..ли з тим базаром і зубожілими базарниками!!! Знести все під нуль!!! А влада міська - вся " молода" і " зелена", що не так? Обирали ж..
Відповісти
Що ці міські владці накоїли в місті? Починаючи із зупинок, ринків та проїзду в транспорті. Хіба такого виборці чекають від рішень обраних депутатів? Сором на всю Україну. А ще за цей весь безлад у місті собі премії чималенькі нараховують....з наших кишень....Сумно....
Відповісти
Чи доведе влада,що вона не пустослови і накінець знесе ту купу лайна(старий ринок) з офігевшими баригами?
Відповісти
Всі керівники міста до цієї влади не робили шкідливої і непотрібної роботи стосовно старого ринку, вони були мудрі, ці ж хочуть так сильно зробити внесок в історично - культурну спадщину Луцька, аж не сплять ночами, так переживають. Ви освітлення вулиць зробіть, дороги зробіть, є що робити, але переживання за культурні цінності ціною людей - це нездорово. Мені нагадує це 90 - ті роки коли неугодних конкурентів виживали з ринків шляхом підпалів і іншого, але виживали. Що змінилося зараз - вам вирішувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні